Sunday, 31 March 2013

Ukiran tangan sahaja

Asalam hai ibh nak cerita kalini ukiran inai atau henna design favourite ramai bakal pengantin tapi ditambah seri dengan bunga. Pengantin ibh kalini nak juga ada bunga pada ukiran inainya.  Jadi inilah hasil ukiran.  Pengantin ibh ni buat ukiran tangan serta telapak tangan dan hujung jari tangan sahaja. Kaki tiada langsung inai.  Bukan apa ini juga untuk bajet.  Boleh lah pada bakal pengantin yang lain mencuba. Di samping savekan bajet dapat juga berinaikan.

Sunday, 24 March 2013

Combination Twinkle & flower

Hai nak upload lagi ukiran henna / inai pengantin. Kali ni saya selitkan ukiran inai ala-ala bintang dan bunga.. Agak mendapat sambutan corak henna atau inai pengantin ni. Next time nak cuba corak yang lain pulak.. Jom tengok ukiran inai / henna / mehndi ukiran inai pengantin / bridal henna

Friday, 22 March 2013

Ukiran simple

Hai dah lama tak update rumah ni, dah bersawang-sawang. harini nak update ukiran inai/ henna/ mehendi/ inai pengantin. Ini lah yang dikatakan simple atau ringkas. ukiran inai simple atau ukiran inai ringkas. henna simple. Asalnya pasangan ni tak nak pun ukir-ukir. Tapi bila dah jumpa tengok-tengok dan bincang mula la si pengantin perempuan berminat. Ukiran inai hanya pada telapak tangan dan keliling kaki. Terima kasih buat pasangan pengantin doktor muhaimin dan isteri mazlinda (nurse) kerana memilih iris bibi henna. Harap berpuas hati.. ukiran inai pengantin/ henna / mehndi /