Tuesday, 1 April 2014

Pakej Pelamin

Selain dari pakej inai dan makeup Iris bibi henna juga menyediakan pakej mini pelamin, pelamin nikah, pelamin sanding, pelamin dewan dan berendoi. Kalau ada yang berminat boleh inbox nt.bbgalnorulle@gmail.com atau whatsapp 0166685764. Pelbagai design pelamin dan warna mengikut tema.

Thursday, 13 March 2014

ukiran inai kulim penang

Asalam hai iris bibi henna akan berada di utara pada 16.3.14 ~ 19.3.14 bagi yang berminat untuk berinai boleh menghubungi iris bibi henna 0166685764 untuk mendapatkan temu janji. Pelbagai pakej disediakan. Ukiran inai suka2 pun boleh juga

Wednesday, 12 March 2014

Ukiran inai ringkas

Bagi yang meminati ukiran inai ringkas tanpa motif bunga bolehlah mencuba corak inai sebegini. Inilah dinamakan ukiran simple tapi menarik. Mungkin ada yang tak bersetuju dengan pendapat saya, lain orang lain citarasakan. Jom tengok sikit hasilnya

Saturday, 8 March 2014

Ukiran inai Dhia Shah Alama

Sesi berinai untuk bakal pengantin Dhia seorang mualaf. Pilihan ukiran inai ringkas bunga-bunga kecil.

Tuesday, 18 February 2014

Paisley henna

Lagi cerita tentang ukiran inai atau lebih dikenali dengan henna. Design Paisley kini lebih mendapat sambutan. Pengantin dah berani mengayakan henna ukiran inai yang lebih sarat yang bermotifkan Paisley.  Ada juga yang mengelarkan Paisley ni peacock design

Friday, 20 December 2013

Kulim penang

Hai hai ibh akan ke utara kulim penang.  Ibh akan mengadakan kelas ukiran inai dan juga makeup. Kepada yang berminat nak belajar ukiran inai pengantin ibh sediakan beberapa pakej. Kepada bakal pengantin nak berinai juga boleh. Ibh akan berada di sana 23-27.12.13. Jadi kalau nak berinai atau henna boleh contact iris bibi henna.  Jom henna inai mehendi

Tuesday, 17 December 2013

Class makeup & henna

Asalam hai. Lamakan Ibh tak update. Kesibukan melanda disebabkan musim cuti sekolah.  22.12.13~27.12.13 Ibh akan berada diutara kulim serta penang. Kepada yang kelapangan nak belajar seni ukiran inai dan makeup boleh menghubungi Ibh 0166685764 nak wassap pun boleh. Lagi detail kita cerita nanti. Tapi class akan dibuka di rumah ibunda Ibh iaitu di taman selasih kulim. Kepada yang berminat jangan lepaskan peluang. IBH akan melantik anda sebagai crew henna iris bibi henna di area utara sana. Kalau ada pengantin nak berinai iris bibi henna akan bagi senarai nama crew iris bibi henna training.